Vägev! Hundil NFLis mängujuht viimaks maha murtud

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli liigas mängima hakkav Margus Hunt sai end korralikult käima kui Cincinnati Bengals kaotas hooajaeelses mängus Dallas Cowboysile 18:24. Ta murdis esmakordselt maha NFLi mängujuhi ning kahel korral palliga läbimurret üritanud vastase.

Kolmanda veerandaja lõpus trügis Hunt Cowboysi ründeliinist läbi, sai quarterback Alex Tanney ühe käe haardesse ning virutas pikali. Sama hooga tõmbas Hunt maha ka Tanneyle appi tulnud vastasmängija. Cowboysi rünnak liikus Hundi tõttu seitse jardi tagasi. Hetk hiljem oli Hunt taas mängujuhti küljejoone juures kätte saamas ning too oli sunnitud tegema valesöödu. Hunt oli veel paaril korral mängujuhi mahapaiskamisele lähedal.

Palliga läbimurret üritanud vastase peatas Hunt kahel korral, ühel puhul üksi, ühel koos kaaslasega.

Hunt sai taas kaitsjatest kõige enam mänguaega. Esimesel kahel veerandajal pääses ta platsile puhuti, kuid kolmandal ja neljandal mängis kaasa kõik Cowboysi rünnakud.

Pressikonverentsil rääkis Hunt järgmist: «Esimene poolaeg oli raske, sest ründeliini mängija, kes minu vastu tegutses, oli füüsiliselt võimas, ma ei suutnud temaga võidelda ning läks aega, kuni joone peale sain. Teisel poolajal olin võimeline selle, mille kallal terve nädala töötasime, mängu panema. Sain vastaseid suruda ja olin lähedal, et ka teine kord mängujuht maha murda. Järjekordne mäng on selja taga. Esmaspäeval vaatame üheskoos kohtumisest videot, õpime sellest ja valmistume mänguks Indianapolisega.»

Telekommentaatorid olid üsna veendunud, et Hunt pääseb põhihooajaks Bengalsi põhikoosseisu 53 sekka, ent palju ta platsile saab, on iseasi.

Bengalsile sai Cowboysi vastu saatuslikuks neli pallikaotust.

Viimase hooajaeelse kohtumise peab Bengals neljapäeval, 29. augustil kodus Indianapolis Coltsi vastu.

Bengalsi hooaeg algab 8. septembril, kui vastaseks on Chicago Bears.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles