Briti ajaleht: Tottenham ja Real jõudsid eile õhtul Bale’i ülemineku osas kokkuleppele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Briti ajaleht Daily Mail teatab täna, et Madridi Reali ja Tottenhami jalgpalliklubid jõudsid eile lõpuks Gareth Bale’i osas kokkuleppele ja Walesi koondise mängijat esitletakse homme juba Reali mängijana.

Eile pidasid mõlemad osapooled veel Madridis läbirääkimisi ja pärast vajalike garantiide saamist nõustus Tottenham lõpuks Bale’i müüma. Ajalehe teatel on lõplikuks üleminekusummaks 100 miljonit eurot. Seejuures tasub meenutada, et Tottenham maksis ise kuus aastat tagasi Bale’i eest Southamptonile 9 miljonit eurot.

Bale’i nädalapalgaks on Realis müstilised 350 000 eurot, kuid samas tuleb arvestada ka seda, et sellest läheb tal 52 protsenti ka maksudeks.

Real kohtub täna õhtul Hispaania liiga teise vooru mängus võõrsil Granadaga ja Daily Maili teatel esitleb Real Bale’i teisipäeval, kui meeskonna kodustaadionil Santiago Bernabeul toimub suurejooneline tseremoonia.

Bale on kaks viimast päeva veetnud Hispaanias Marbella’s. «Real tunneb tema vastu huvi ja loodetavasti on meil mõne päeva pärast uudiseid. Andsime talle kaks vaba päeva,» sõnas Tottenhami juhendaja Andre Villas-Boas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles