Mourinho alustas Moyes’iga sõnasõda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho alustas enne tänaõhtust kohtumist Manchester Unitediga sõnasõda ManU juhendaja David Moyes’iga.

Mourinho sõnade kohaselt on Moyes ainuisikuliselt süüdi selles, et meeskonna ründaja Wayne Rooney on õnnetu. Chelsea on sel suvel teinud Rooney ostmiseks kaks pakkumist, kuid ManU on need tagasi lükanud. Samas teatas Moyes, et neil on Rooneyt vaja vaid Robin van Persie asendajaks, kirjutab Eurosport.

Kõige selle peale uuritigi Mourinho käest, kas Moyes’i võiks olla Rooney rahulolematuses süüdi. «Loomulikult,» teatas seepeale Chelsea juhendaja. «Me soovime palgata mängijat, kes on nende treeneri jaoks teine valik. Me ei taha neilt osta Robin van Persiet. Igas suures meeskonnas, siinkohal ma ei kritiseeri, on esimesed valikud ja teised valikud. Samas peavad ka teised valikud olema väga head mängijad. Suurtel meeskonadadel peavadki olema teised valikud ja need võivad olla ka väga nimekad mängijad, kuid ka mängija peab olema ise selle olukorraga rahul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles