Anderson soovib tugevas liigas palju mänguaega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson (palliga).
Merike Anderson (palliga). Foto: Toomas Huik

Peterburi Spartakisse siirdunud korvpallurit Merike Andersoni ootavad Venemaa meistriliigas väga tugevad vastased – näiteks naiste Euroliiga võitja Moskva oblasti Spartakiga ning samas sarjas kolmanda koha saanud Jekaterinburgi UMMC. Ilmselt on tegemist Euroopa ühe tugevaima liigaga.

«Eelmisel aastal lõpetas Spartak superliiga eelviimase kohaga,» teadis Anderson enda tulevase klubi taset. «Lisaks naiskonna edule loodan uues võistkonnas teenida rohkelt mänguaega ning saada tugevaid mänge.»

Anderson liitub Spartaki treeningutega alles 2. septembril, kui saavad läbi Euroopa meistrivõistluste mängud B-divisjonis.

«Kuna teen Eesti koondisega trenni, siis võin naiskonnaga alles 2. septembril liituda,» selgitas Anderson. «Lähen nende juurde korralikult treenituna.»

Väga pikki plaane Anderson hetkel uue võistkonnaga siiski veel ei tee. «Leping on allkirjastatud, hetkel ühe aasta peale,» lisas Anderson. «Alati on võimalus lepingut pikendada, kuid samas võidakse ka kohe koju saata, kui naiskonda ei sobi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles