Citroën võib loobuda Saksamaa ralli võitnud Sordo teenetest

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Sordo koos kaardilugejaga Saksamaa ralli võitu tähistamas
Dani Sordo koos kaardilugejaga Saksamaa ralli võitu tähistamas Foto: SCANPIX

Citroëni WRC meeskonna boss Yves Matton hoiatas, et Saksamaa ralli võit ei pruugi päästa Dani Sordo tulevikku meeskonnas. 

Sordo ei ole Citroëni roolis senise hooaja vältel täitnud temale pandud ootusi. Saksamaa ralli võit oli küll mehe jaoks ajaloolise tähtusega (tema esimene WRC-klassi võit), kuid meeskonna juhtide jaoks ei pruugi see veel piisav olla.

«Kui sõlmime kellegagi lepingu, siis tahame, et ta võidaks. Muidugi mängivad rolli ka teised asjad,» rääkis Matton. Tema sõnul oli Sordo esimene võit küll oluline, kuid tegemist on kõigest ühe võiduga. «Ta tegi täpselt seda, mida temalt ootasime,» ei tähtsustanud ta Sordo saavutust üle.

Citroën alustas uueks hooajaks sõitjate valimisega paar päeva  tagasi ning Matton ei oska öelda, kui kaua see protsess aega võib võtta. Järgmisel Austraalia etapil on osaleb Sordo asemel Kris Meeke.

Sordo hoiab hooaja kokkuvõttes 96 punktiga neljandat kohta. Teda edestavad Sebastian Ogier (184), Thierry Neuville (109) ja Jari-Matti Latvala (98). Meeskonade arvestuses on Citroën Volkswageni järel teisel kohal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles