Mourinho: Rooney peab otsustama 48 tunni jooksul

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney tegi Chelsea vastu väga hea mängu. Kas sinistest saab tema järgmine koduklubi, peaks selguma lähipäevil.
Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney tegi Chelsea vastu väga hea mängu. Kas sinistest saab tema järgmine koduklubi, peaks selguma lähipäevil. Foto: SCANPIX

Pärast eilset Manchester Unitedi ja Chelsea vahelist 0:0 viiki teatas Chelsea peatreener Jose Mourinho, et Wayne Rooneyl on aega 48 tundi, et otsustada, kas jätkab karjääri Manchester Unitedis või Londoni Chelseas.

Chelsea on Manchester Unitedi mängijale suve jooksul teinud kaks pakkumist ning ei ole välistanud ka kolmandat. Mourinho vihjas pressikonverentsil sellele, et mees, kes alustas kogu seda üleminekusaagat, peab selle ka lõpetama. Kui küsiti, kas Rooney peaks avalikult oma positsiooni välja ütlema, siis kõlas Mourinho suust vastuseks «jah». Ta lisas, et selleks on Inglismaa ründajal aega 48 tundi. Sellisel juhul jõuaks Chelsea veel mängijateturul ringi vaadata ja kellegi teise Rooney asemel värvata.

Manchester Unitedi peatreener David Moyes oli aga kindel, et Rooney väga silmapaistev ja hea tegutsemine väljakul andis signaali mehe plaani kohta Unitedis jätkata. Ka kodupublikult sai Rooney sooja vastuvõtu.

Mourinho jätkas aga pärast mängu Rooney kiitmisega. «Kõige olulisem oli see, et ta mängis väga hästi, ta oli tõeline professionaal. Mängis oma klubi eest, mängis klubi eest, kes talle palka maksab, proovis võita, proovis väravat lüüa, ta oli fantastiline,» ütles Morinho.

Moyes kinnitas aga taas, et Rooney ei ole müügiks. Ründaja ise pole meediale ülemineku kohta kommentaare jaganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles