Video: ManU ja Chelsea mängu tipphetkeks oli Rooney imeline kaitsetöö

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (punases) Chelsea mängijalt Ramireselt palli napsamas
Wayne Rooney (punases) Chelsea mängijalt Ramireselt palli napsamas Foto: SCANPIX

Eile õhtul toimus Inglismaal kauaoodatud duell Manchester Unitedi ja Chelsea vahel. Uute peatreenerite käe all mänginud suurklubid pidasid maha taktikalise duelli ja liigseid riske ei võetud. Tasuks üsna sõbralik 0:0 viik. Mõnel hinnangul võis mängu pidada isegi igavaks.

Suurte väravavõimaluste puudumisel kerkisid esile aga keskväljaheitlus ja kaitsetöö ning mängu staariks tõusis Wayne Rooney, kes töötas terve mängu jooksul isuga tervel väljakul. Mitmel korral proovis ta kaugelt Chelsea väravat ohustada, kuid Petr Cechi ta üle ei mänginud.

Enim on pärast mängu kõneldud tema ennastsalgavast kaitsetööst, kui mees otsajoone juures Ramireselt palli osavalt ära võttis.

Pärast mängu pälvis Rooney mäng kiidusõnu ka mõlema meeskonna peatreenerilt. Manchester Unitedi fännid skandeerisid terve kohtumise vältel Rooney nime, samal ajal kui Chelsea poolehoidjad laulsid Rooney liitumisest siniste meeskonnaga.

Jose Mourinho sõnul on Rooneyl aega 48 tundi, et otsustada, kumma meeskonna ridades ta mängimist jätkab. David Moyes kinnitas aga taas, et ründaja ei ole müügiks. 

United on suve jooksul juba kaks korda lükanud tagasi Chelsea pakkumise ründaja eest. Samas kinnitas ManU endine loots Sir Alex Ferguson kevadel, et ründaja ise tahab klubist lahkuda. 


Rooney destroys Ramires
by dm_506097fd07c0a
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles