Otsepilt: neljapaadi MMi poolfinaal on kavas homme varahommikul

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo, paatkonna treener Matti Killing ja Kaur Kuslap.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo, paatkonna treener Matti Killing ja Kaur Kuslap. Foto: meinruderbild.de

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap stardib homme Lõuna-Koreas MMil poolfinaalis, sõit algab Eesti aja järgi kell 5.31.

Eelsõitudes neljandat aega näidanud eestlaste vastasteks on poolfinaalis Horvaatia, Venemaa, Ukraina, Sloveenia ja Kanada. Eestlased stardivad teisel rajal, kohe Eesti paatkonna kõrval ehk kolmandal rajal on MMi suurfavoriidid horvaadid.

Esimene poolfinaal on Eesti aja järgi kavas 5.24 ning seal sõidavad Saksamaa, Suurbritannia, Holland, Šveits, Itaalia ja Tšehhi. Mõlemast poolfinaalist pääsevad edasi laupäevasesse finaali kolm paremat. Mõlema sõidu kolm kehvemat paatkonda jagavad B-finaalis 7.-12. koha. A-finaal sõidetakse laupäeval Eesti aja järgi kell 10.33 ja B-finaal 8.18. 

Vaata homme hommikul MMi poolfinaale otsepildis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles