Tottenham ostis 30 miljoni euro eest Roma noore ründetähe

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Lamela (vasakul).
Erik Lamela (vasakul). Foto: SCANPIX

AS Roma jalgpalliklubi teatas ametlikult, et müüs 21-aastase Argentina ründaja Erik Lamela 30 miljoni euro eest Inglismaa kõrgliigaklubile Tottenhami Hotspurile.

Kui Lamela ka Tottenhami särgis särada suudab, võib üleminekutasu kerkida koguni 35 miljoni euroni. Lamela lõi läinud hooajal Itaalia kõrgliigas 33 mänguga 15 väravat ja andis lisaks viis väravasöötu. Kolm korda ka Argentina koondist esindanud Lamela siirdus Romasse kaks aastat tagasi ning toona maksid itaallased River Plate'i klubile tema eest 12 miljonit eurot.

Tottenham näeb Lamelas asendajat Gareth Bale'ile, kes peaks lähipäevil sõlmima megalepingu Madridi Realiga. Sarnaselt Bale'ile suudab ka Lamela tegutseda nii tagumise ründajana kui ka mõlemal pool äärepoolkaitses, tema trumpideks loetakse triblamisoskust ja erakordset kiirust. Ka Roma on Lamela positsiooni juba täitnud - Fiorentinast osteti 11 miljoni euro eest samuti 21-aastane serblane Adem Ljajic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles