Venus Williams langes US Openil konkurentsist ja pidi tõrjuma loobumisjutte

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams langes US Openil teises ringis konkurentsist.
Venus Williams langes US Openil teises ringis konkurentsist. Foto: SCANPIX

USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel pidi teises ringis reketid pakkima ameeriklanna Venus Williams, jäädes kolmes setis alla hiinlannale Jie Zhengile. Mängujärgsel pressikonverentsil tuli Williamsil ümber lükata kuulujutud, nagu kavatseks ta karjääri lõpetada.

Zheng võitis kolmesetilise kohtumise 6:3, 2:6, 7:6 (5) ja kohtub kolmandas ringis 18. asetusega hispaanlanna Carla Suarez Navarroga. 33-aastane Williams kinnitas aga, et kavatseb hoolimata erinevatest tervisemuredest tipptennises jätkata.

«Tahan õhustiku pärast kindlasti siia tagasi tulla. Küllap tulen ka. Pean vaid vaeva nägema. Mul on olnud ebaõnne, kuid olen võitleja,» sõnas ameeriklanna, keda on viimaste aastate jooksul vaevanud Sjögreni sündroom, mis põhjustab väsimust ja liigesevalu. Lisaks on 2000. ja 2001. aasta US Openi võitjale sel aastal muret teinud ka seljavigastus. Williams, kes osaleb koos õe Serenaga US Openil ka paarismängus, on kunagiselt maailma edetabeli esikohalt langenud 60. positsioonile.

Ameeriklasi rõõmustas tänavuste Austraalia lahtiste poolfinalist Sloane Stephens, kes jõudis kindla 6:1, 6:1 võiduga Urszula Radwanska üle kolmandasse ringi. 23. asetusega ameeriklanna Jamie Hampton alistas 7:5, 6:4 Kristina Mladenovici, britt Laura Robson oli 6:4, 7:6 (5) parem prantslannast Caroline Garciast.

Meeste seas loovutas Juan Martin del Potro küll Guillermo Garcia-Lopezile ühe seti, kuid võitis lõpuks 6:3, 6:7 (5), 6:4, 7:6 (7). Andy Murray oli kindlalt 6:2, 6:4, 6:3 parem Michael Llodrast, horvaat Ivo Karlovic lõpetas aga ameeriklase James Blake'i turniiri viies setis, võites 6:7 (2), 3:6, 6:4, 7:6 (2), 7:6 (2). Blake teatas enne turniiri, et teeb tipptennisega lõpparve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles