Uskumatu: Eesti madalama liiga klubi jõudis Inglismaa meediasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Welco Elektri fännide püroshow enne mängu.
Welco Elektri fännide püroshow enne mängu. Foto: Kristjan Aruoja

Inglismaa üks suurimaid ajalehti The Guardian avaldas oma blogikeskkonnas kirjatüki, milles valiti parimate videode hulka Eesti jalgpalli II liigas mängiva JK Welco Elektri fännide korraldatud püroshow.

Guardian valis parimaid hetki ja videosid nii käesolevast kui möödunud nädalast. Kui käesoleva nädala kuue parima avastuse hulgas toodi välja näiteks Diego Maradona löödud värav 1980. aastal, siis eelmisest nädalast toodi välja Tartus Tamme staadionil korraldatud Welco Elektri fännide show.

Teise liiga lõuna- ja läänetsoonis mängiv Welco pääses esimest korda klubi ajaloos Tartu linna esindusstaadionile ning nende fännirühmitus korraldas selle puhul suure tifo- ja püroshow. Guardian kirjutas blogis video juures järgnevalt: «Eesti kolmas divisjon ei pruugi olla suur asi, aga seal teatakse, kuidas käituda suurelt. Vähemalt senimaani, kuni mängijad peavad tekitatud segaduse ära koristama.»

Guardiani blogi ja parimate valikut saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles