Sokk: hea, et raskest seisust välja tulime, halb, et sinna sattusime

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise peatreener Tiit Sokk (paremal) ja meeskonna mänedžer Keio Kuhi.
Koondise peatreener Tiit Sokk (paremal) ja meeskonna mänedžer Keio Kuhi. Foto: Peeter Langovits

Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk võis pärast EM-valikturniiri finaali avavaatuses Bulgaarialt saadud kolmepunktilist kaotust kergendunult hingata. Vahepeal langes meeskond sügavasse mõõna, kuid krahh õnnestus ära hoida ja kokkuvõttes ollakse enne pühapäeval Tallinnas peetavat mängu heas seisus.

«Hea, et raskest seisust välja tulime, kuid halb, et me sinna üldse sattusime,» nentis Sokk. «Pärast esimest poolaega oli meil veel hea seis, kuid kolmandal veerandajal võttis vastane endast viimase välja. Meie aga hakkasime justkui seisu hoidma, kuid tänapäeva korvpallis nii ei saa. Kõik 40 minutit tuleb täiega panna.»

Soku sõnul leiti end kolmandal veerandajal olukorrast, kus esimesel poolajal edu toonud asjad enam ei toiminud. Tagamees Rain Veidemani hinnangul kaotas meeskond hetkeks pea. «Vastane hakkas kaitses kõvemini võtma, igal pool oli käed ja küljed vahel,» selgitas ta. «Selles olukorras hakkasime pea ees sisse minema, aga oleksime pidanud mängima hoopis tasakaalukamalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles