Hunt sai kõvasti mänguaega ja murdis vastaseid

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Margus Hunt aitas viimases hooajaeelses kohtumises Cincinnati Bengalsi 27:10 võidule Indianapolis Coltsi üle. Ta mängis pea kogu kohtumise ja murdis maha palliga läbimineva vastase neljal korral.

Traditsiooniliselt on staarid neljandas hooajaeelses mängus platsil väga vähe aega. Bengalsi kaitseliini põhimehed tõrjusid mõne Coltsi rünnaku, sealtmaalt sai tööd teine ešelon ning Hunt viibis aina väljakul. Coltsi mängujuhti ta maha ei tõmmanud, kuid häris teda mitmel korral ning sundis ühel puhul valesöötu viskama. Küll aga peatas Hunt läbimurret üritava vastase neljal korral, kahel puhul üksi, kahel koos kaaslasega. Kusjuures neljandal korral sai Coltsi mängija kõvasti küüti - Hunt haaras tal ümbert, tõstis üles ja virutas murule.

Bengalsi kaitse oli võimas ja rünnak töötas, Coltsil ei tekkinud võimalustki.

Laupäeval kell 18 idaranniku aja järgi peavad meeskonnad esitama lõpliku nimekirja 53 põhikoosseisumängijast ning siis selgub ka Hundi saatus.

Esimese põhihooaja mängu peab Bengals Chicagos, kus läheb kokku Bearsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles