Bulgaaria peatreener: mõlemad meeskonnad olid närvis

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bulgaaria peareener Konstantin Papazov
Bulgaaria peareener Konstantin Papazov Foto: http://bgbasket.com

Eesti korvpallikoondis kaotas eile Euroopa meistrivõistluste esimese valikturniiri finaali avakohtumises võõrsil 55:58 Bulgaariale. Kolmepunktine kaotus jätab Tallinnas toimuva korduskohtumise eel Eestile head väljavaated püüda kohta EM-finaalturniiril.

Bulgaaria koondise peatreener Konstantin Papazovi sõnul mõlemad meeskonnad avamängus väga närvis. «Esimene poolaeg oli meie jaoks väga raske. Oli ilmselge, et mõlemad meeskonnad olid närvis – olime pinge all, sest mängus on koht finaalturniiril. Mäng ei näidanud kummagi meeskonna tõelisi oskusi. Mõlemad mängisid hästi kaitses. Olime närvis ning seetõttu oli ka visketabavus kehv,» rääkis ta fibaeurope.com-ile. «Lootsin, et võidame suurema vahega. Mängisime täna kaitses hästi ning jätkame samamoodi. Meil on võimalus ka Tallinnas võita. Eestil lasub kodumängul suur pinge.»

Korduskohtumine peetakse Pühapäeval Tallinnas. Eesti vajab neljapunktilist võitu, et kindlustada koht 2015. aasta EM-finaalturniirile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles