Londoni olümpial osalenud Rene Mandri on tippspordist loobumas

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Jalgrattur Rene Mandri tänavusel hooajal enam maanteesõitudel ei osale ning Rattaproffide blogis vihjas ta tugevalt ka tippspordiga lõpparve tegemisele. Sellel hooajal sõitis Mandri Pranusmaal amatöörina ning uueks hooajaks pole profileerist pakkumisi tulnud. 

«Balti Keti Velotuuriga sai pandud punkt maanteehooajale. Nüüd võivad mind starti meelitada veel ainult Tartu Rattamaraton ja jooksumaraton Tartu linnas,» kirjutas ta.

«Hooajaga rahule jääda ei saa. Tervis streikis ootamatult  palju ja hooaja algul läks paljugi energiat enda ravitsemisele ja mitte treeningutele. Rahulolu pakub vähemalt see, et olin heas minekus kõigil UCI sõitudel, kus osalesin. Rhone Alpes Isere Touril olin kokkuvõttes kolmas, Balti Keti Velotuuril viies, Eesti Velotuuril aitasin koondise värvides Jõeäärt võidule ja Läti ühepäevasõitudel aitasime noori koondislasi  tulemusteni, ainult Kreizh Breizhil jäi sõit kesisemaks ja seda pigem kehva motivatsiooni kui füüsise tõttu,» võttis Londoni olümpial 24. koha saanud mees hooaja kokku.

«Hetke seisuga tundub ka, et järgmine aasta ma sellisel sportlikul tasemel enam pole. Vaja elatist ka teenida ja kui kuskilt nüüd tasuvat pakkumist sülle ei kuku, siis võtab töö minult põhienergia. Eks ratast ma ikka vahest näpin ja mõnel sõidul tulen veeretan end stardijoonele,» selgitas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles