Merike Anderson mängib Belgia klubide koondise ridades Eurocupil

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson Eesti koondise särgis
Merike Anderson Eesti koondise särgis Foto: Rando Reining

Belgias moodustati eurosarja jaoks kolme klubi baasil 3 Walloon Teams Association naiskond. Eesti rahvusnaiskonna kapten Merike Anderson kuulub uuest hooajast Belgia kõrgliigas Castors Braine´i ridadesse ning selle ja veel kahe klubi (Point Chaud ja Spirou Monceau) mängijatest koostati Eurocupiks Belgia klubide koondis, kuhu valiti ka Anderson. 

Viimaste aastate Eesti parim naiskorvpallur saab nii lisaks Belgia liiga mängudele taas ka eurosarjas oma oskusi näidata. Vaid Eurocupiks koostatud  3 Walloon Teams Association kuulub ühte alagruppi kahel korral ka Euroliiga võitnud ning mullu Eurocupil poolifinaali jõudnud nimeka Slovakkia klubi MBK Ruzomberokiga, ungarlaste Pinkk Pecsi 424ga ja mullu kaheksandikfinaali pääsenud Prantsusmaa naiskonnaga Tarbes Gespe Bigorre, kirjutab ERR Sport.

Belgia klubide koondist juhendab Tibaut Petit, kes on just Andersoni klubi peatreeneriks ning kinnitas eestlannale, et tema teeneid oodatakse Eurocupi mängudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles