Alonso ei välista Madridi Reali siirdumist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xabi Alonso
Xabi Alonso Foto: Reuters / Scanpix
Xabi Alonso on üks Madridi Reali jalgpalliklubi selle suve sihtmärkidest ning poolkaitsja ei välista kodumaale naasmise võimalust.

Liverpooli särki kandev Alonso on tihti tiimist lahkumise äärel olnud ning kuigi klubi peatreener Rafa Benitez soovib, et Alonso ka järgmiseks hooajaks Inglismaale jääks, võib Alonso otsustada liituda Reali staariarmeega, vahendab soccernet.ee.

«Ma ei ole veel ühtegi ust sulgenud ja peame ootama ja vaatama, mis juhtub. On alati positiivne, kui mitmed tiimid sind tahavad, sest see on parem, kui keegi sinust huvitatud ei ole,» ütles Alonso intervjuus Don Baloniga. «Ma ei usu, et üleminek Real on võimatu, aga mul ei oleks ka Liverpooli jäädes ühtegi kahetsust.»

Benitez on kindlasti oma tiimi tuleviku üle mures, sest lisaks Alonsole spekuleeritakse ka Javier Mascherano võimaliku lahkumise üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles