Tarmo Tootsi pääses aerutamise MMil A-finaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Tootsi.
Tarmo Tootsi. Foto: Erakogu.

Saksamaal Duisburgis toimuvatel aerutamise maailmameistrivõistlusel pääses Tarmo Tootsi 500 meetri distantsil pühapäeval sõidetavasse A-finaali.

Oma poolfinaalis sakslase Tom Liebscheri järel teisena lõpetanud Tootsi oli 250 meetri vaheajas alles neljas, kuid lõpuaeg 1:40.512 tähendas poolfinaalide kuuendat tulemust

«Ütlesin kohe pärast eelsõite, et sõidan end ühestel finaali ja sõitsingi! Kõige raskem oli 100 meetrit enne lõppu kui arvasin, et esimesi mehi enam kätte ei saa. Kõik tuli ilusti välja alates stardist alates,» rääkis Tootsi.

Üheksa finalisti hulka pääsenud Tootsi lubas anda endast taas maksimumi, kuid andis mõista, et tõeline võistlus toimus tegelikult poolfinaalis ja finaalis sõidab iga mees oma sõitu.

500 meetri ühesüstade A-finaal sõidetakse Duisburgis pühapäeval kell 16.15 Eesti aja järgi. Laupäeval sõidavad Kaarel Alupere ja Tarmo Tootsi kahesüstal 1000 meetri B-finaalis algusega kell 13.16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles