Gareth Bale ja Madridi Real jõudsid kokkulepeteni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Hetkel veel Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi ridadesse kuuluv Gareth Bale ja tema uus väidetav koduklubi Madridi Real jõudsid täna kokkuleppele mehe ja klubi omavahelistes isiklikes küsimustes.

Sel suvel palju kõneainet tekitanud rekordilise üleminekusummaga klubivahetus peaks toimuma enne uue nädala esmaspäeva, kui üleminekuaekn selleks suveks lukku läheb. Kuigi ametlikult pole Bale'i veel Madridi klubi ridades tutvustatud, väitis Briti meedia täna lõunal, et Bale ja Real on omavahel suutnud kokku leppida isiklikke valdkondi puudutavates küsimustes. Läbirääkimiste täpsemaid detaile ei avalikustatud.

BBC spordiuudiste juht Dan Roan kinnitas mitmele Briti väljaandele, et Bale'i ja Reali omavahelised kõnelused on iseseisev ettevõtmine ega puuduta kahe klubi vahelisi läbirääkimisi, mis on jõudnud lõppfaasi. «Nüüd pole enam jäänud muud, kui Spurs peab ametlikult Madridi Reali pakkumise aktsepteerima ja leppima kokku üheaegselt tehtavates ametlikes teadaannetes,» lisas Roan.

Esialgu Bale'i müümisest keeldunud Tottenham värbas mõned päevad tagasi klubi ajaloo suurima ostuga oma ridadesse noore ründetähe Erik Lamela, keda nähakse Bale'i asendusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles