Clippersilt uue võimaluse saanud Odom jäi vahele purjuspäi sõitmisega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom (vasakul).
Lamar Odom (vasakul). Foto: SCANPIX

Los Angeles Clippersi ridadesse kuuluv Lamar Odom on lisaks hiljutistele juttudele tema narkoprobleemidest sattunud pahandustesse ka alkoholiga: mees jäi täna varahommikul vahele purjuspäi sõitmisega.

Odom tabati napsise peaga roolist täna hommikul, kui ta sõitis kiirteel lubatud kiirusest tunduvalt aeglasemalt. Mees viidi vanglasse ning lastakse sealt välja 15 000 dollari suuruse kautsjoni vastu, vahendas Los Angelese politsei raportit üks USA kõmuportaal.

Viimase nädala jooksul on Odomi kohta liikvele läinud mitmeid kuulujutte, mille järgi on ta mitu aastat tarvitanud kokaiini. Mehe praegune koduklubi Los Angeles Clippers andis eile enne viimaseid purjuspäi sõitmise uudiseid teada, et nad pakuvad Odomile kohta meeskonnas, kui ta on eelnevalt nõus läbima võõrutusprogrammi.

Odom alustas oma mängijakarjääri Clippersis ning jõudis eelmisel hooajal pärast mitmetes klubides mängimist tagasi oma esimese meeskonna ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles