FC Flora vahetas kaptenit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora meeskond enne mängu Viljandi klubiga.
FC Flora meeskond enne mängu Viljandi klubiga. Foto: Elmo Siig/Sakala

Üheksakordne Eesti jalgpallimeister FC Flora sai uue kapteni, kui Andre Frolovi vahetab selles rollis välja Sander Post.

«Ega see mulle mingeid lisapingeid ei tekita. See oli treenerite otsus ja meeskonnakaaslased aktsepteerivad seda,» vahendas Posti sõnu Flora klubi koduleht.

FC Flora peatreeneri kohusetäitja Norbert Hurda sõnul oli kaptenivahetus asjade loogiline käik. «Minu aja jooksul on Sander Post olnud see mängija, kes peamiselt meeskonna eest seisnud. Kui on olnud mingeid küsimusi, mida lahendada, siis on just tema tulnud meeskonna muredega treeneri jutule ja meeskonna eest seisnud. Me näeme temas liidritüüpi – sellist natuuri, kes suudaks meeskonda innustada,» selgitas Hurt.

Post on lisaks tipuründes tegutsemisele tänavu seisnud ka keskkaitses, aidates Narvas alistada Transi 4:1. Võimalikku positsioonivahetust ligi kahemeetrine mängumees ei pelga. «Olen keskkaitses mänginud päris arvestatava osa oma karjäärist. Olen võistkonnamängija ja mängin seal, kus võistkonnale kasulik,» kommenteeris Post.

Hurt rõhutas, et senisel kaptenil Frolovil on nüüd võimalus keskenduda oma mängule. «Frolov on väga tähtis mängija, me vajame väljakul tema parimaid omadusi. Antud hetkel oleks vaja rohkem keskendumist oma mängule. Praegu kulutas ta liialt palju energiat teiste innustamisele ja õpetamisele, kuid ta peaks fookuse suunama enda mängu arendamisele,» sõnas Hurt.

FC Flora järgmiseks mänguks on juba laupäeval Paides toimuv Premium liiga 26. vooru mäng Paide Linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles