Frank Liivak sõlmis lepingu kuulsa Napoliga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak
Frank Liivak Foto: jalgpall.ee

Eesti U17 jalgpallikoondise ründaja Frank Liivak on sõlminud lepingu Itaalia kõrgliigaklubi Napoliga.

17-aastane tormaja siirdub Itaaliasse Hollandist, kus Liivak pallis seni Almere City ridades. Mehe enda sõnul tekkis Napolil tema vastu huvi juba märtsi lõpus, kui Eesti U-17 koondis pääses EM-i kvalifikatsiooniturniiril eliitringi.

Itaalias on Liivak viibinud vaid kaks päeva, kuid seni on muljed vaid ülipositiivsed. «Olen siin alles kaks päeva olnud, nii et tegelikult alles jõudsin,» rääkis Liivak Soccernet.ee-le. «Kõik on siin täiesti super. Elamistingimused on väga head ja ainult jalgpall ongi, igale poole viiakse ja tuuakse. Palmid ja basseinid...»

Noormehe sõnul kohtus ta juba ka Napoli esindusmeeskonnaga. «Mind viidi juba ka esinduse trenni vaatama. [Rafael] Benitez tuli juba kätt suruma ja ütles, et loodame ka sind siin trennis varsti näha,» muigas Liivak.

«See on ikka väga hea koht, kust edasi minna. Kõik võtavad mind vastu nagu mõnd imelast.»

Noor eestlane liitub esialgu Napoli duubelmeeskonna ehk Primaveraga. «Siin mängivad üldiselt mehed sünniaastatega 96, 95 ja 94. Mängime sel hooajal ka duublite Meistrite liigat, kus alagrupis on meie vastasteks samade meeskondade duublid, kes ka Napoli esindusel - Arsenal, Marseille ja Dortmund,» lisas Liivak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles