Ancelotti väljavilistatud Benzemale: tee rohkem tööd

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti Foto: SCANPIX

Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti lausus ründajale Karim Benzemale meedia vahendusel, et Prantsuse koondislane peaks rohkem tööd tegema ja vaeva nägema, kui tahab fännide toetust võita, vahendab Reuters.

Benzema vilistati Reali 3:1 võidumängus Athletic Bilbao vastu lihtlabaselt välja. Ründaja vorm on kõikunud üles-alla alates sellest ajast, kui ta 2009. aastal Lyonist Realiga liitus. Sedapuhku ei päästnud teda publiku pahameelest ka asjaolu, et ta andis mõlemale Isco väravale söödu. Oma mängija toetamise asemel märkis Ancelotti pressikonverentsil, et mõistab rahva reaktsiooni.

«Üks asi oli täna väga selge. Benzema sai vilet, samas kui Angel di Mariale aplodeeris terve staadion,» lausus itaallane. «Fännid jälgivad mängijaid väga tähelepanelikult ja on selge, et mängijad, kes teevad ka musta tööd, saavad aplausi osaliseks,» võrdles Ancelotti Benzemad argentiinlasest ründajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles