Kanepi alistanud Kerber langes US Openil konkurentsist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PettunudAngelique Kerber.
PettunudAngelique Kerber. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiri kolmandas ringis Kaia Kanepi alistanud Saksamaa esindaja Angelique Kerber pidi juba järgmises ringis vastu võtma kaotuse, kui ta jäi 6:4, 3:6, 6:7 (3:7) alla hispaanlannale Carla Suarez Navarrole.

Samas langes konkurentsist ka kolmandana asetatud poolatar Agnieszka Radwanska, kes kaotas 4:6, 4:6 venelannale Jekaterina Makarovale.

Esimesena asetatud ameeriklanna Serena Williams alistas 6:4, 6:1 kaasmaalanna Sloan Stephensi. Üheksanda asetusega serblanna Jelena Jankovic kaotas aga viienda paigutusega hiinlannale Na Li’le 3:6, 0:6.

Veerandfinaalides lähevad omavahel vastamisi Williams – Suarez Navarro ning Makarova – Li. Ülejäänud neli veerandfinalisti pole veel selgunud.

Meeste turniiri kolmandas ringis alistas esimesena asetatud serblane Novak Djokovic 6:0, 6:2, 6:2 Portugali esindaja Joao Sousa. Kolmanda asetusega britt Andy Murray oli aga 7:6 (7:2), 6:2, 6:2 üle sakslasest Florian Mayerist. Üheksanda paigutusega šveitslane Stanislas Wawrinka alistas 6:3, 6:2, 6:7 (1:7), 7:6 (9:7) Küprose esindaja Marcos Baghdatise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles