Ametlik: Pareiko jätkab Venemaa kõrgliiga klubis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: Jelena Rudi

Venemaa jalgpalli kõrgliigas mängiva Nižni Novgorodi koduleht kinnitas täna hilisõhtul infot, mida Venemaa meedia vahendas juba päeval: Eesti koondise väravavaht Sergei Pareiko kuulub nüüdsest nende ridadesse.

Uues klubis tõmbab eestlane selga särgi numbriga 35.

Mänguaja pärast peab Eesti koondislane hakkama tõenäoliselt konkureerima 22-aastase Artur Nigmatulliniga, kes oli Volgas läinud hooajal Moskva CSKAst laenul. Sel suvel vormistati üleminek lõplikult. Klubi kolmas väravavaht on 29-aastane Mihhail Komarov, kes värvati samuti sel suvel.

Pärast Abajevi lahkumist asus Volga väravapostide vahele Nigmatullin, kuid lasi kahe mänguga enda selja taha lüüa seitse palli ning pidi loovutama koha Komarovile. Venemaa meistriliigas on peetud seitse vooru, Volga on teeninud 7 punkti ja hoiab sellega 16 meeskonna seas 10. kohta. Läinud hooaeg lõpetati 12. kohaga, ühe tabelirea võrra eespool oli Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkar.

Jaanuaris ametisse asunud ukrainlasest peatreeneri Juri Kalitvintsevi käe all on Volga koosseis sel suvel läbi teinud väga suure muutuse. Võrreldes mulluse hooajaga lahkus tervelt 15 meest, asemele on tuntumatest nimedest värvatud näiteks 29-aastane kogenud ründaja Dmitri Sõtšov. Moskva Lokomotiivist laenul viibiv Sõtšov on Venemaa koondist esindanud 47 korral ja löönud 15 väravat. Samuti liitus suvel Volgaga 23 korda Venemaa koondist esindanud keskkaitsja Deniss Kolodin.

Pareiko oli vaba mees alates maikuust, kui ta lahkus lepingu lõppemise järel Poola kõrgliigasse kuulunud Krakowi Wislast. 36-aastane puurilukk jõudis pikale veninud otsingute käigus korraks mainida ka võimalust, et lõpetab üldse karjääri.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles