Kalev/Cramo laenas Dorbeku taas Raplale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Dorbek (keskel).
Martin Dorbek (keskel). Foto: Erakogu

Eesti korvpallikoondise tagamängija Martin Dorbek jätkab oma karjääri Rapla Tyco ridades. Dorbek alustas eelmist hooaega Kalev/Cramos, kuid hooaja lõpetas ta juba Raplas, kui ta sinna laenulepingu alusel mängima siirdus.

«Martin Dorbek on kindlasti mängija, kes tõstab koheselt meie taset. Eelmisel aastal tõi ta meie kaitsemängu täiesti teise intensiivsuse, kuid nüüd tahame me murda ka Dorbeku ümber keerlevat nö. vaid kaitsemängija aurat. Me usume tema võimetesse ka rünnakul, see osa tuleb temast siin Raplas välja tuua, et ta saaks korraliku sammu edasi teha,» sõnas Rapla meeskonna esindaja Jaak Karp.

Pärast eduka koondisetsükli järgset puhkepäeva liitub Dorbek Rapla meeskonna treeningutega juba homme. Ühtlasi on Rapla meeskond jõudmas komplekteerimisega lõpusirgele, nimekirjas on 11 meest. Otsida jääb veel vaid viimast lüli, kes peaks suutma mängida nii number 4 kui ka 5 positsioonil.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles