Kollo ja Vesik said Moskvas neljanda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik. Foto: www.cev.lu

Rivo Vesik ja Kristo Kollo lõpetasid EEVZA (Ida-Euroopa Võrkpalli Assotsiatsiooni) rannavõrkpallisarja finaaletapi neljanda kohaga, kaotades pühapäeval nii poolfinaal- kui kolmanda koha mängu.

Pärast reedel ja laupäeval toimunud alagrupi- ja play-off mänge toimusid eile otsustavad kohtumised. Nelja parema hulka jõudnud Vesik ja Kollo jäid omapärase formaadiga ehk vaid 11 punktini kestnud geimidega turniiri poolfinaalis 0:3 (8:11, 5:11, 6:11) alla Venemaa võistkonnale Jaroslav Koshkarev - Dmitri Barsouk. 33-aastase Barsouki näol on tegemist ka tipptasemel edu saavutanud mängijaga, kes koos Igor Kolodinskyga teenis 2007. aastal maailmameistrivõistlustel hõbemedali, vahendas volley.ee.

3.-4. koha mängus asusid eestlased Läti esindajate Martins Plavinsi ja Aleksandrs Solovejsi vastu geimidega 2:0 juhtima, kuid lõpuks tuli vastaste 3:2 (9, 6, -10, -7, -5) üleolekut tunnistada. Plavins võitis möödunud aastal koos Janis Šmedinsiga Londoni olümpiamängudelt pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles