Tähtsaid uudiseid lubanud Alonso ostis Baskimaa tipptiimi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Ferrari meeskonnas sõitev Fernando Alonso kirjutas eile oma Twitteri kontol, et peagi on oodata põnevaid uudiseid. Täna päeval tuli avalikuks, et 32-aastane Alonso ostis rahahädadesse sattunud Baskimaa rattatiimi Euskaltel Euskadi.

Rattatiimi senisest suursponsorist telekommunikatsioonikompanii teatas mõni aeg tagasi, et ei suuda majanduslike raskuste tõttu tiimi arengusse soovitud moel panustada. Kui esialgsete kuulujuttude kohaselt nähti meeskonna päästerõngana Vene ärimees Oleg Tinkovi, siis nüüd on Euskalteli tiimi omanikuks saanud hoopis Alonso.

«Euskaltel tahab tänada kahekordset vormel-1 meistrit selle eest, et ta meiega kokkuleppeni jõudis. Lisaks tahaksime rõhutada austust, arusaamist ja armastust, mida Fernando Alonso on näidanud Euskaltel Euskadi meeskonna, selle spetsialistide ja ajaloolise pärandi vastu,» seisis rattatiimi ametlikus sõnavõtus.

Esialgu pole kinnitatud, kas meeskond muudab oma nime või jätkatakse vanaviisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles