Vassiljev: peame oma väravavõimalusi edukamalt lahendama

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev lausus enne reedest valikmängu Hollandiga, et Eesti edu võti peitub oma võimaluste edukamas realiseerimises.

«Varem lahendasime oma võimalusi edukamalt. Aga meil tekkisid omad šansid Amsterdamis – miks mitte ka siin?» leidis Vassiljev. «Tundub, et meie jaoks on sügis kõige parem aeg – meistrivõistlused käivad, mehed on füüsiliselt valmis. Võib-olla on ilm ka hea, soojem kui kevadel ja jahedam kui suvel,» muigas ta.

Poolkaitsja Siim Luts on samuti pidanud Rootsis Norrköpingi eest pallides esindama viimastes kohtumistes noortemeeskonda. «Mul olid pisivigastused ja treeneril kujunes põhikoosseis välja. Lisaks mängiti hästi ja pidin leppima mängudega duubli eest. Trenni olen saanud teha korralikult, aga mängupraktikat napib – duubli mängud ei olnud selles osas rahuldavad,» sõnas Luts, kes usub, et Eesti on võimeline Hollandit üllatama. «Miks meil ei pruugiks see õnnestuda? Kõike võib juhtuda!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles