Lõpuks kindel: Red Bull kinnitas järgmise hooaja kaks pilooti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Sel suvel rohkelt kõneainet pakkunud vormel-1 sarjas sõitva Red Bulli tiimi järgmise hooaja koosseisu kuulujutud said täna lõpu, kui meeskond teatas oma kodulehel, et järgmisel aastal sõidavad nende eest praegune piloot Sebastian Vettel ja 24-aastane Daniel Ricciardo.

«Me kinnitame, et Daniel Ricciardo sõidab meie tiimis 2014. aastal. Kuna ka Sebastian Vettel on kinnitanud oma jätkamist, on sellega meie 2014. aasta hooaja koosseis kinnitatud,» vahendas Red Bulli koduleht.

Ricciardo sõidab käesoleval hooajal Toro Rosso meeskonnas. Noore piloodi liitumist kommenteeris tiimi kodulehel Red Bulli tiimipealik Christian Horner. «On fantastiline, et saime kinnitada Danieli kui oma meeskonna sõitja 2014. hooajaks. Ta on väga andekas noor, ta on pühendunud, tal on hea suhtumine ja kokkuvõttes oli tema valimine meie jaoks väga loogiline otsus,» ütles Horner.

Ka Ricciardo ise avaldas liitumise üle suurt rahulolu. «Järgmisel aastal kuulun ma meistritiitleid võitvasse meeskonda, mis on vaieldamatult sarja parim tiim. Minult oodatakse korralikke tulemusi. Olen selleks valmis. Ma ei ole tiimis selleks, et sõita kümnendatele kohtadele, tahan saada enda ja tiimi jaoks parimaid tulemusi,» rääkis Ricciardo.

Lisaks Ricciardole seostati Red Bulliga veel ka hetkel Lotuse tiimis sõitvat Kimi Räikköneni. Koht Red Bulli tiimis vabanes uueks hooajaks üldse seetõttu, et praegu meeskonnas sõitev Mark Webber otsustas vormel-1 karjääri lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles