Diktaator Alex Ferguson tegi Tevezi elu põrguks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: Reuters / Scanpix

Argentina jalgpallikoondise ründaja, kaks aastat Manchester Unitedi särgis mänginud Carlos Tevez on eriti õnnelik, et pääses Manchesteri klubi peatreeneri Alex Fergusoni käpa alt.

«Alex Fergusoniga on võimatu vaielda. Ta oleks nagu Inglismaa president. See on täiesti võimatu. Sa kaotad vaidluse alati,» selgitas Tevez temperamentselt The Guardianile, nimetades Fergusoni diktaatoriks.

Ühtlasi usub Tevez, et just tema oli Meistrite liiga finaalmängu võtmeks ning Manchester kaotas finaalis seetõttu, et Ferguson argentiinlast kohe platsile ei lubanud.

«Ta tegi vea, kui mind Meistrite liiga finaalis pingile jättis. See oli ainus finaal, mille meeskond kaotas alates ajast, kui mina Manchester Unitedis olen olnud,» sõnas Tevez enesekindlalt.

Tevez ei kahetse põrmugi, et ei pikendanud ManUga lepingut. «Mu perekond teab, kui palju ma kannatasin Unitedis. Ma ei suutnud pärast kohtumisi või treeningut koju tulles oma valu unustada. See polnud üldse hea ja valasin kõik oma mured nende peale,» jätkas Tevez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles