Karl-Martin Rammo on EMil 25. kohal

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: Ott Kallas

Iirimaal Dun Laoghaires toimuvatel Laser Standard ja Laser Radial klasside Euroopa meistrivõistlustel on Karl-Martin Rammo hetkel 25., Anne-Mari Luik 47. ja Anna Pohlak 65. kohal.

Nii meesteklassis Laser Standard kui naisteklassis Laser Radial on kahe võistluspäeva kestel peetud kokku neli kvalifikatsioonisõitu. Mõlemal päeval on Dublini lahel valitsenud küllaltki tuulised ja keerulised olud.

Standardil võistlev Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) on eelsõitudes seilanud tõusvas joones, finišeerides kohtadega 12, 12, 7 ja 3 ning on praegu 123 mehe konkurentsis hoidmas korralikku 25. positsiooni.

Radial klassis on Anne-Mari Luigel (ROPK) seni kirjas resultaadid 27, 22, 13 ja 28 ning ta on hetkeseisuga 93 naise seas 47. kohal. Anna Pohlak (TJK) on lõpetanud sõidud tulemustega 27, 28, 29 ja 31 ning hoiab kokkuvõttes 65. asetust.

Standardil on liidriks austraallane Ashley Brunning, Radialil juhib iirlanna Annalise Murphy.

Täna jätkuvad EMil kvalifikatsioonisõidud, kolmapäevast alates aga starditakse juba finaalseerias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles