Ametlik: Kristjan Kangur liitus Itaalia rikkaima korvpalliklubiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Olimpia esitles Kristjan Kangurit.
Milano Olimpia esitles Kristjan Kangurit. Foto: olimpiamilano.com

Kristjan Kangur aitas pühapäeval Eesti korvpallikoondisel tagada pääsme 2015. aasta EM-finaalturniirle, täna oli mees juba Itaalias, kus temast sai ametlikult Milano Olimpia mängumees.

Itaalia rikkaimaks korvpalliklubiks (meeskonna nimisponsoriks on Emporio Armani) tituleeritud Milano klubi sõlmis Eesti koondislasega tiimi koduklubi teatel ühe aasta pikkuse lepingu. Juba täna õhtul liitub Kangur ka klubi treeningutega.

«Kristjan on unikaalne mängija, kes suudab enda mängu kohandada tiimi vajaduste järgi. Tal on suured kogemused ja teadmised Itaalia liigast. Seetõttu loodan, et tema liitumisega on meie meeskond täiuslik,» sõnas Milano tiimi peatreener Luca Banchi, kes juhendas eelmisel hooajal Kangurit ka Siena Montepaschis.

«Mul on hea meel siin olla ja alustada uut kogemust uute tiimikaaslastega, kuigi ma tunnen juba David Mossi ning peatreenerit Luca Banchit. Moss on suurepärane meeskonnakaaslane ja ma olen väga ootusärev,» rääkis Kangur omalt poolt.

Milano mängib algaval hooajal ka Euroliigas, kus kohtutakse B-alagrupis ka Siim-Sander Vene tööandja Kaunase Žalgirisega. Milanos kohtuvad meeskonnad omavahel 24. oktoobril ja Kaunases 28. novembril.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles