Meeleheitel ManU üritas viimasel hetkel osta Madridi Reali staari

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedira.
Sami Khedira. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi müüs eile õhtul Saksamaa koondise poolkaitsja Mesut Özili Londoni Arsenalile ning samal ajal üritas Manchester United soetada endale Reali teist Saksamaa koondislast Sami Khedirat.

ManU sai tänavusel suvel kõvasti kriitikat, kuna üleminekuturul tegutseti küllaltki kehvalt ja peaaegu kõik nende pakkumised lükati tagasi. Eile õhtul saadi Evertonist lõpuks kätte Marouane Fellaini, kuid samas üritati palgata ka Khedirat, kelle eest pakuti Realile 39 miljonit eurot.

«Klubi lükkas pakkumise tagasi ja see on kõik,» rääkis Khedira täna Saksamaa koondise pressikonverentsil. «Meil ei olnudki aega seda arutada. Rääkisin paar nädalat tagasi Carlo Ancelottiga (Reali peatreeneriga) pikemalt ja ta tegi mulle selgeks, et mind tahetakse klubis ka edaspidi näha. Kui käib jutt suurtest üleminekutest, siis mängijatel ei ole suurt sõnaõigust. Real keeldus pakkumisest ja ma olen rahul.»

Samas tunnistas Khedira, et tal on Özili lahkumisest kahju. «Isiklikult tunnen end seetõttu halvasti. Oleme väga, väga head sõbrad. Tema lahkumine on ka sportlikus mõttes halb. Mesut on mängija, kes suudab mängu käiku muuta,» lisas Khedira.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles