Üllatus: Lionel Messi hakkas avalikult Madridi toetama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi tähtmängija Lionel Messi teatas, et ta toetab Madridi kandidatuuri 2020. aasta olümpialinna valimisel. Arvestades, et Madridi Real ja FC Barcelona on suured rivaalid, siis tekitab Messi toetusavaldus kindlasti mõningaid küsimusi.

Rahvusvaheline Olümpiakomitee ROK koguneb nelja päeva pärast Buenos Aireses, et valida 2020. aasta olümpialinn ning lisaks Madridile kandideerivad OMi korraldajaks ka Istanbul ning Tokyo, teatab Reuters.

«Ma ei tea, kas minu toetus aitab,» sõnas Messi hispaanlaste poolt avaldatud videos, kus ta kandis ka Madridi valimiskampaaniat toetavat T-särki. «Ma arvan, et linna jaoks on olümpiamängude võõrustamine väga oluline.»

«Ma arvan, et Madridil on suurepärased võimalused. Arvestades Hispaania positsiooni spordimaailmas ja vaadates nende saavutusi, siis arvan, et see omab ka mõju,» lisas Messi. «Ma arvan, et spordile oleks hea, kui Madridis toimuksid olümpiamängud ja nüüdsest alates toetan ma neid.»

Messi viibib praegu Buenos Aireses, kuna Argentina koondis valmistub parasjagu järgmiseks MM-valikmänguks.

Vaata Messi toetusavaldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles