Djokovic kaitses konkurentsist kukkunud Federeri

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiril veerandfinaali jõudnud maailma esireket Novak Djokovic kaitses oma konkurenti Roger Federeri, kes lõpetas seekordse Ameerikas toimuva Suure slämmi turniiri neljandas ringis.

Federer jäi veerandfinaali ukse taha, kui kaotas 19. asetusega Tommy Robredole 6:7(3), 3:6, 4:6. Heas hoos olev Djokovic ei pidanud paljuks endist maailma esireketit ja praegu seitsmendal tabelireal olevat Federeri kaitsta.

«Roger ei mänginud oma parima taseme lähedal, seetõttu kerkib muidugi küsimus, miks ta ei mängi praegu hästi. Inimesed peavad talle asu andma, sest minu arvates on igati normaalne, et ta ei edene samamoodi kui nendel aegadel, mil ta oli maailma esireket ja väga domineeriv,» rääkis Djokovic.

«Minu arvates mängib ta endiselt väga hästi ja väärib kindlasti kohta maailma viie parema mängija hulgas, selles pole küsimustki,» lisas praegune esireket.

US Openi veerandfinaalis kohtub Djokovic Mihhail Youzhnyga, teistes veerandfinaalides on vastamisi Andy Murray - Stanislas Wawrinka, David Ferrer - Richard Gasquet ja Rafael Nadal - Tommy Robredo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles