Rammo ja Luik jätkavad EMil kuldlaevastikus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne-Mari Luik.
Anne-Mari Luik. Foto: Ott Kallas

Purjetamise Laser Standard ja Laser Radial klasside Euroopa meistrivõistlustel Iirimaal Dun Laoghaires pääsesid Karl-Martin Rammo ja Anne-Mari Luik eelsõitude tulemuste alusel finaaliks kuldgruppi.

Kuue kvalifikatsioonisõidu kokkuvõttes positsioneerus Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) Laser Standardil võistleva 124 mehe seas 26. kohale, eilsed viimased eelsõidud tõid tema resultaatide seeriasse juurde kohad 8 ja 12. Täna algavas finaalis stardib sportlane tugevaimas ehk kuldfliidis.

Ka Laser Radial klassis avas korralik esitus eelsõitude Luigele (ROPK) pääsu kuldlaevastikku. Eile finišeeris Luik kohtadega 15 ja 35 ning asetus kvalifikatsiooni järel kokkuvõttes 93 naise hulgas 44. positsioonile. Anna Pohlak (TJK), kes eile lõpetas sõidud tulemustega 18 ja 30, on 61. kohal ning jätkab tänasest hõbegrupis.

Standardil on regati liidriks tõusnud brasiillane Robert Scheidt, Radialil juhib endiselt iirlanna Annalise Murphy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles