Ronaldo: olen Özili lahkumise pärast vihane

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi staarmängija Cristiano Ronaldo rääkis Hispaania meediale, et on pahane oma koduklubi peale, sest nad otsustasid Arsenali klubile müüa 2010. aastast Reali ridades mänginud Mesut Özili.

Esmaspäeval ehk suviste üleminekute viimasel päeval sai Arsenal 43 miljoni naela eest Özili enda ridadesse. 24-aastase sakslasega aastaid koos mänginud Ronaldo ei olnud Özilist loobunud Madridi klubi käitumisega aga rahul.

«Özili lahkumine on minu jaoks väga halb uudis,» rääkis Ronaldo Hispaania ajalehe AS. «Ta oli mängija, kes teadis mu liigutusi värava ees kõige paremini. Olen vihane, et ta lahkus,» pahandas Portugali superstaar.

Ronaldo polnud aga ainuke Reali mängija, kes Özili lahkumisest nördinud oli: oma arvamust avaldasid nii Sergio Ramos, Isco kui ka Alvaro Arbeloa.

«Mesut on teistsugune mängija. Kui oleks olnud minu teha, siis oleks ta olnud üks viimaseid mängijaid, kes peab klubist lahkuma,» kommenteeris Ramos.

«Me kõik teame Özili ja ta on väga kvaliteetne mängija, kes on võimeline mängu käiku muutma,» lisas Isco, kes ühines Reali ridadega alles sel suvel.

«Ma olen üllatunud. Sellest on kahju ja see on suur kaotus nii riietusruumis, väljakul kui ka isiklikul tasandil. Ta on väga erinev mängija, terves maailmas ei ole teist temasugust. Ta suudab väljakul asju muuta,» avaldas nördimust Arbeloa.

24-aastane Özil alustas oma profikarjääriga 2006. aastal, kui mängis kaks hooaega Saksamaa klubis Schalke. 2008.-2010. aastal kuulus ta Bremeni Werderi ridadesse ning alates 2010. aastast asus mängima Realis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles