Ojamaa: tore oleks Hollandi värava all ohtu tekitada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa kohtumises Läti vastu
Henrik Ojamaa kohtumises Läti vastu Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa leidis, et reedeses MM-valikmängus Hollandi vastu tuleb keskenduda ka ründamisele, kuna kaitses istumine võib kurjalt kätte maksta.

«Kindlasti on oodata rasket mängu. Minu kogemused ütlevad seda, et kui anda vastasele aega palliga mängida, siis on küsimus selles, et kui suur kaotus tuleb,» arutles Ojamaa. «Mida agressiivsemalt ja kõrgemalt vastaseid pressida, seda vähem see neile meeldid. See on minu arvates moodus, kuidas oleks võimalik saada hea tulemus.»

«Mäng Hollandiga annab võimaluse testida end heade vastaste vastu. Tore oleks Hollandi värava all ohtu tekitada,» lisas Ojamaa, kes on koduklubis Varssavi Legias saanud korralikult mänguaega.

Legias on Ojamaa jäänud silma heade esitustega ning viimati valiti ta ka Poola liigas kuu sümboolsesse koosseisu. «Tunne on väga hea. Hooaja ettevalmistuses jäi vigastuse tõttu küll üks periood vahele, kuid vorm on väga hea. Praegu läheb hästi ja mulle meeldib kohalik jalgpall,» sõnas Ojamaa, keda vahepeal segas ka kerge vigastus. «Madalama liiga meeskonnaga peetud karikamängus ei olnud väljakukate just see, millega olen harjunud. Rohkem oli tegemist ehmatusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles