Koondisekaaslane: Rooney peahaav on kohutav

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theo Walcott.
Theo Walcott. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise mängija Theo Walcott tunnistas enne reedest MM-valikmängu antud pressikonverentsil, et tema koondisekaaslase Wayne Rooney peahaav on üsna halvas seisus.

«Ma olen näinud sellest pilti ning see on umbes sama suur,» kirjeldas Walcott pressikonverentsil ja võrdles Rooney haava veepudeliga. «See on väga sügav haav. Ausalt öeldes ei ole tegemist eriti ilusa vaatepildiga. Ma ütleks, et see ei aita tema väljanägemist eriti ilusamaks muuta, sest see haav näeb välja nagu oleks pärit mõnest õudusfilmist,» lisas Walcott.

Rooney sai vigastada Manchester Unitedi treeningul, kui tema tiimikaaslane Phil Jones talle kogemata jalaga näkku lõi. «Ta oli ennast ümber pööramas, kui Phil Jones tõstis oma jala üles ja tema (Rooney- toim.) pea lihtsalt sõitis sellele sisse,» kirjeldas õnnetut vahejuhtumit ManU peatreener David Moyes.

Inglismaa koondis kohtub reedeses MM-valikmängus Moldovaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles