Juutide kogukond: Ecclestone peaks tagasi astuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: Reuters / Scanpix

Maailma Juudikongress nõuab, et vormel-1 kommertsõiguste boss Bernie Ecclestone oma kohalt tagasi astuks, kuna inglane ütles ühes intervjuus, et Adolf Hitler käsutas paljusid inimesi ja suutis vajalikud asjad tehtud saada.

Ecclestone, kes on ka ise juut, kiitis intervjuus ajalehele The Times, et Hitler oli range käega mees, kes suutis oma sõna maksma panna ja oma soovid täide viia, vahendab Super Sport.

Lisaks ütles Ecclestone samas intervjuus, et demokraatia pole paljudele riikidele, nende hulgas ka Inglismaale, midagi head toonud.

Maailma Juudikongressi president Ronald Lauder ütles tänases avalduses, et Ecclestone ei sobi vormel-1 juhiks ning peaks tagasi astuma, lisaks soovitas ta nii meeskondadel, pilootidel kui ka MM-etappe korraldatavatel riikidel igasugused suhted Ecclestone’iga katkestada.

Ecclestone on varemgi avalikkuse pahameele alla sattunud. Näiteks ükskord tuli ta lagedale ideega, et kõik naised peaksid üksnes valgeid kleite kandma, siis oleksid nad nagu kõik muud majapidamisseadmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles