Londaku selja taha löödi neli palli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Reuters / Scanpix

Pavel Londaku ja Alo Bärengrubi koduklubi FK Bodö/Glimti raske hooaeg Norra jalgpalli kõrgliigas jätkus eilse 2:4 kaotusega Molde FK-le.

Bodö/Glimtil õnnestus kodupubliku silme ees juhtima minna ning poolajale suunduti veel 2:2 viigiseisul, aga viimasel pooltunnil panid külalised oma paremuse maksma, vahendab Soccernet.ee.



Londak tegi kaasa kogu kohtumise, Bärengrub istus varumeestepingil.



Viimase kuue mänguga vaid kaks punkti teeninud Bodö/Glimt jätkab liigatabelis eelviimasel, 15. kohal. Hooaja lõpus langevad kaks viimast klubi automaatselt esiliigasse ning 14. klubi peab siirduma üleminekumängudele.



Eile oli võistlustules ka edukaim «Eesti klubi» Norra kõrgliigas, Artur Kotenko meeskond Stavangeri Viking, kes alistas 4:2 Lilleströmi ja tõusis tabelis seitsmendaks. Ent nagu tavaks saanud, ei pääsenud Eesti koondise puurilukk isegi pingile.



Enar Jäägeri senine koduklubi Aalesund alistas kodus 3:2 Valerenga, aga Eesti koondise äärekaitsja lahkus lepingu lõppemise järel klubist ning on praegu vabaagent.



Joel Lindpere ja Trosmö IL mängisid eile karikavõistluste 1/8-finaali ning seega lükkus nende selle vooru kohtumine liidri Trondheimi Rosenborgiga edasi. Raio Piiroja ja Fredrikstad FK külastavad täna õhtul Bergeni Branni.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles