Gunnar Klettenberg saavutas Eesti MK Grand Prix etapil 5. koha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg ja Bingo
Gunnar Klettenberg ja Bingo Foto: Mailis Timmi
Harjumaal Ruila Ratsakeskuses toimunud takistussõidu Kesk-Euroopa liiga Eesti etapi Grand Prix sõidu võitis ülekaalukalt ka eelnevatel päevadel edukalt esinenud venelane Arseni Špakovski, tulles samas sõidus oma teise hobusega ka teisele kohale.

 

Kolmanda koha saavutas Leedu esindaja Benas Gutkauskas ratsul Amarok. Eestlastest tuli kõrgeimale positsioonile Gunnar Klettenberg hobusel Bingo, kes pääses ka ümberhüpetele ning tuli kokkuvõttes viiendale kohale. 

Avatud klassi kahefaasilises sõidus kõrgusel kuni 140 cm olid eestlased üliedukad. Sõidu võitis Rein Pill hobusel A Big Boy. Teise koha saavutas Tiit Kivisild ratsul Cinnamon ning kolmandaks tulid Gunnar Klettenberg ja Cayenne Z.

Kõrgusel kuni 130 cm peetud parkuuri võitis valgevenelane Ibrahim Vaskov hobusel A-Capella 2. Teise koha saavutas eestlane Ivo Ots ratsul Amerante ning kolmandaks sõitsid end Rein Pill ja Tourans.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles