Pahapill ja Raja võtavad pühapäeval mõõtu kolmevõistluses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill
Mikk Pahapill Foto: Toomas Huik

Pühapäeval toimub Harjumaal Kose staadionil kergejõustiku võistlussarja kuldliiga neljas suvine etapp. Esmakordselt võisteldakse kuldliiga etapil lisaks põhiprogrammis olevatele üksikaladele ka mitmevõistluses.

Kavas on meeste kolmevõistlus, kus võetakse mõõtu tõkkesprindis, kaugushüppes ja kettaheites. Kohal on kõik tänase seisuga Berliini maailmameistrivõistlustele sõitvad mehed – Mikk Pahapill, Andres Raja ja Mikk-Mihkel Arro. Konkurentsi pakuvad Tartu Kalevi tulevikumehed, kuni 23-aastaste Euroopa meistrivõistlustel seitsmenda koha saanud Aigar Kukk ja Eesti meistrivõistluste hõbedamees Artur Liiv.

Punktiarvestus toimub kümnevõistluse punktitabeli alusel.

Kose valla aasta spordisündmuse eeldatavaks peategelasteks on aga järjest paremasse vormi jõudev kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter. Eelmisel etapil Raplamaal Kohilas heitis Kanter maailma hooaja tippmargiks 71.64.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles