Keel - Liivrand jõudsid EMil kuue hulka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Keel ja Rauno Liivrand
Martti Keel ja Rauno Liivrand Foto: Rainer Vassiljev

Martti Keel - Rauno Liivrand alistasid Portugalis Espinhos kuni 18-aastaste rannavolle Euroopa meistrivõistlustel 2:1 (-12, 17, 11) Kreeka paari Menelaos Kokkinakis - Thomas Dimitriadise ja jõudsid kuue hulka.

«Poisid lootsid enne võistlust, et jõuavad alagrupist edasi, aga on palju paremini läinud,» rõõmustas treener Rainer Vassiljev.

Kolmandas ringis kohtuvad Keel - Liivrand homme itaallaste Tiziano Andreatta - Michele Barattoga.

Esimeses ringis võitsid nad 2:0 (12, 16) Tšehhi paari Petr Doubravski - Radim Mrazi.

Täna ennelõunal alistasid Keel - Liivrand alagrupiturniiri kolmandas kohtumises kohaliku paari Miguel Rodrigues - Diogo Alvesi 2:0 (12, 12) ja võitsid täiseduga oma alagrupi.

«Tegime kõige kehvema mängu,» tunnistas Vassiljev. «Keeruline oli mängima minna, kuna teadsime, et vastane on meie alagrupi kõige nõrgem ja võit sisuliselt käes.»

Eile said Keel - Liivrand avakohtumises 2:0 (16, 15) jagu Sloveenia paarist Valentin Turk - Jan Brulec, teises mängus alistati 2:0 (12, 16) poolakad Bartosz Lewicki - Pawel Pelka.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles