Contador võitis teist korda Prantsusmaa velotuuri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador hoiab tahvlit, kus on prantsuse keeles kirjutatud teine tuur, viidates tema teisele üldvõidule Prantsusmaa velotuuril.
Alberto Contador hoiab tahvlit, kus on prantsuse keeles kirjutatud teine tuur, viidates tema teisele üldvõidule Prantsusmaa velotuuril. Foto: AP / Scanpix

Suurbritannia rattur Mark Cavendish võitis tänavuse Prantsusmaa velotuuri viimase etapi, see oli talle juba kuuendaks etapivõiduks sel Tour de France’il. Üldvõidu teenis aga aastase vaheaja järel hispaanlane Alberto Contador.

Cavendish (Colombia) tõusis 164 km pikkusel etapil liidriks finišisirgel ning keegi ei suutnud tema lõpuspurdile vastata. Teise koha sai Cavendishi meeskonnakaaslane Mark Renshaw, kolmas oli Tyler Farrar (Garmin).

Tänavuse Tour de France’i võitis Astana rattur Contador, teine oli Andy Scheck (Saxo Bank), kaotades Contadorile neli minutit ja 11 sekundit. Kolmandana lõpetas tänavu tippsporti naasnud Lance Armstrong. Ameeriklane kaotas oma tiimikaaslasele viis minutit ja 24 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles