Hirvonen jäi palgatõusuta, Latvalast ei saanud müügimeest

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Hirvonen.
Mikko Hirvonen. Foto: SCANPIX
Fordi rallimeeskonna esinumber Mikko Hirvonen oli veendunud, et kui tiim MM-sarjas jätkab, on talle töökoht tagatud, kirjutab mtv3.fi.

«Olukord oli keeruline,» möönis soomlane samas. «Teatas ju BMW kolmapäeval (Ford teatas jätkamisotsuse samuti kolmapäeval - toim.), et lahkub vormel 1-sarjast, ja ma ei teadnud, mis edasi saab.»

Enamasti tähendab lepingu pikendamine ka palgatõusu, kuid Hirvoneni töötasu jäi samaks. «Palk ei tõusnud. Peaasi, et tööd jätkub,» märkis soomlane.

Hirvoneni meeskonnakaaslane Jari-Matti Latvala tundis pärast meeskonna otsuse avalikustamist samuti kergendust.

«Suur kivi langes südamelt,» tunnistas hooajal mitu korda rajalt välja põrutanud Latvala. «Katkestamine Poola ralli viimasel kiiruskatsel seadis minu jätkamise kahtluse alla.»

Latvala tunnistas, et jõudis juba mõtiskleda, mida peale hakata, kui Ford rallisarjast lahkub. «Kui ralli leiba lauale ei too, tuleb ametit vahetada,» tõdes mees. «Oleksin võinud Pohjanmaale masinaid müüma minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles