Kihutamine seadis Latvala võistluse ohtu

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: AFP / Scanpix
Fordi rallimeeskonna teine number Jari-Matti Latvala ületas Soome MM-ralli rajaga tutvudes lubatud sõidukiirust ja sai trahvi.

Kui kiiresti rallimees sõitis ja kui suur trahv talle määrati, ei soostunud täpsustama ei politsei ega Latvala ise, kirjutab Iltalehti.

«Ma ei tahaks sellest üldse rääkida,» märkis Latvala. «Kohe üldse mitte, sest see võib rallikohtunikke mõjutada.»

Liikluseekirja rikkumine võib kaasa tuua karistuse ka ralli kohtunikelt. Latvala meenutas kolme aasta tagust Uus-Meremaa rallit, kus sarnastel asjaoludel kihutamine tõi kaasa minutilise ajatrahvi. Minut lisaaega tähendaks aga, et poodiumikohast pole mõtet unistadagi.

«Sain trahvi, aga kiirust ei olnud nii palju, et juhiloa äravõtmine kõneks oleks tulnud. Kiiruseületamine oli normaalne,» võttis Latvala juhtunu kokku.

Tänasel 3,76 km pikkusel testikatsel näitas parimat minekut Sebastien Loeb, kes edestas 0,4 sekundiga Petter Solbergi ning 1,1ga Dani Sordot.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles