Kevin Korjus sai Hollandis seitsmenda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: TT Racing

Hollandis Asseni ringrajal sõideti sel nädalavahetusel Vormel Renault 2.0 Põhja Euroopa Karikasarja(NEC) viies etapp. Edukalt esinesid Eesti meeskonna T.T.Racing Teami piloodid Kevin Korjus ja Karl Oscar Liiv.

Reedel peetud kvalifikatsioonis sõitis kümnenda aja välja Korjus, kes hoidis enne Hollandi etappi sarjas viiendat kohta. Liiv oli ajasõidus viieteistkümnes.

Laupäeval esimeses võistlussõidus õnnestus Korjusel kohta parandada ja lõpetada sõit üheksandal kohal. Sõit õnnestus ka Liivil, kes ületas lõpujoone 13ndana.

Pühapäeval peetud teises võistlussõidus suutis Korjus oma kohta veelgi parandada, lõpetades etapi seitsmenda kohaga, kaotades sõidu võitnud Felix da Costale kümne sekundiga. Hea sõidu tegi ka Liiv, kellele läks lõpuprotokollis kirja 12.koht. Sarja kokkuvõttes jätkab Korjus viiendal kohal.

Järgmine etapp sõidetakse 28-30 augustil Tšehhis, Mosti ringrajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles