Nadal ei jätnud US Openil Robredole vähimatki võimalust

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiri veerandfinaalis korraldas jõudemonstratsiooni maailma teine reket Rafael Nadal, loovutades Tommy Robredole kolme seti peale vaid neli geimi.

Avaseti võitis Nadal kõigest 22 minutiga kuivalt, kusjuures Robredo sai kuue geimiga vaid viis (!) punkti. Midagi ei muutunud ka teises ja kolmandas setis - mõlemad kestsid 39 minutit ning Nadal sai kirja 6:0, 6:2, 6:2 võidu. Veerandfinaalis Roger Federeri konkurentsist lülitanud Robredo suutis nii esimeses kui ka teises setis lüüa Nadali vastu otse punktiks vaid ühe palli. Lisaks pole Nadal lasknud turniiril viie mängu jooksul seni veel ühelgi vastasel oma servi murda.

Nadali poolfinaalivastane Richard Gasquet pidi seevastu elus teistkordselt Suure slämmi turniiri poolfinaali jõudmiseks pingutama viis setti. Prantslane võitis David Ferreri vastu kaks esimest setti 6:3 ja 6:1, ent loovutas kaks järgmist 4:6 ja 2:6 hispaanlasele. Otsustav sett kuulus siiski 6:3 Gasquet'le.

Teisel tabelipoolel selgitavad poolfinalistid Novak Djokovic ja MIhhail Južnõi ning Stanislas Wawrinka ja Andy Murray.

Naiste seas jõudis viimasena poolfinaali maailma teine reket Viktoria Azarenka, kes sai 6:2, 6:3 jagu slovakitarist Daniela Hantuchovast. Poolfinaalis on valgevenelanna vastaseks itaallanna Flavia Pennetta, teises poolfinaalis lähevad vastamisi Serena Williams ja Na Li.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles